Voorpagina met paragraphs

    Probleem was even Hoe krijg ik in een overzicht van nodes wel een parapraph zichtbaar en niet in de node zelf? Hier gaat het erom dat ik de samenvattingsparagraaf wel in een overzicht wil laten zien, maar niet in een pagina zelf.

    • De samenvattingsparagraaf (samenvatting-par) moet wel als apart onderdeel in de pagina zijn opgenomen en niet als een subparagraaf in de hoofdsectie (inhoud-par), anders komt hij in een view niet naar boven
    • In views moet je met relaties (rechts) ook even een relatie maken met de paragraaf, anders vind je hem niet bij de velden in de linkerhelft van de viewsaanmaak.
    • De paragraaf samenvatting-par moet aangemaakt met als veld een tekstdeel. Daarbij moet een extra weergavemodus worden gemaakt, die ik teaser-par noem. In die modus moet de weergaven van het tekstdeel uitgeschakeld zijn. Default moet het del wel zichtbaar zijn want anders kun je het niet zien als je het veld gaat invullen.
    • In het inhoudstype waarin je de paragraaf opneemt zet je de weergavemodus op teaser-par. Dit is het belangrijkste stuk: je moet de weergave overal op default hebben staan behalve op de plek waar je die niet zichtbaar wilt en daar moet de weergavemodus gekozen worden waarin het tekstdeel niet zichtbaar is.
    • De samenvatting wordt wel gemaakt bij het invullen van gegevens in het artikel, maar hij is niet zichtbaar door die weergavemodus.
    • In views kun je bij Velden dankzij de gelegde relatie nu wel kiezen voor de samenvattingsparagraaf en de weergave daarvan op Default zetten: wel zichtbaar in het overzicht en niet in de pagina zelf